Cautare

5611 de rezultate pentru "numar de telefon gratuit pe mobil orange" (2.72 secunde)
Adio, roaming de la 15 iunie: ... Elena Deacu) Incepand cu data de 15 iunie 2017, cetatenii din intreaga Uniune Europeana isi vor putea folosi dispozitivele mobile in timpul calatoriilor lor pe teritoriul Uniunii Europene, la aceleasi tarife de care beneficieaza in tara lor.
Barbatul care a filmat, cu ajutorul telefonului mobil, executia lui Saddam Hussein a fost arestat, a afirmat un consilier a premierului irakian Nuri al-Maliki, citat de Sky News. Imaginile filmate de acesta arata ca procedura a fost mai putin demna decat s-a prezentat in inregistrarea oficiala.
Noul Porsche 911 GT3 Cup va intra în sezonul motorsport 2008 cu o putere a motorului crescuta la 420 CP, concurând în Supercupa Porsche Mobil 1, precum si în competitiile nationale Porsche Carerra si GT3 Cup, informeaza pagina de internet www.informatiiauto.ro.
Operatorii de telefonie si bancile din Uniunea Europeana (UE) vor coopera astfel incat clientii lor sa poata achita cumparaturile, notele de plata la restaurant si alte facturi, prin intermediul telefonului mobil, relateaza Reuters.Miscarea face parte din cadrul unei strategii mai extinse a Uniunii Europene (UE) pentru sustinerea competitiei si a unei mai mari libertati de alegere a modalitatilor in care oamenii pot plati pentru bunuri si servicii, mai ales cand se afla intr-o tara straina.Operatorii de telefonie, care se confrunta cu presiuni de micsorare a tarifelor pe care le practica, partial din cauza unor reglementari ale Uniunii Europene, cauta, de asemenea, noi surse de venit.GSM Association, organizatia ce reprezinta membrii ai industriei de telecomunicatii, cum ar fi Vodafone, a facut echipa cu European Payments Council, un organism ce reprezinta 8.000 de banci in Europa, scrie Reuters.
Ziarul Gandul adopta un nou model de business si, din 8 aprilie, ofera cititorilor o experienta digitala completa - online, pe iPad si pe mobil, devenind un produs media exclusiv digital.
Trilulilu a lansat aplicatia de muzica online Zonga Trilulilu a lansat o aplicatie care permite utilizatorilor sa acceseze, pe calculator sau de pe telefonul mobil, mai mult de 1.700 ore de muzica si peste 5.800 de artisti, prin trei variante de abonament, cel mai scump fiind de 4,99 euro/luna.
Cum te pot imbolnavi Internetul si telefonul mobil Internetul are un efect negativ asupra sanatatii oamenilor care exagereaza petrecand prea mult timp in mediul online. Bolile pe care un utilizator de Internet le poate face sunt cele mintale.
Cum sa iti protejezi telefonul atunci cand pleci in vacanta O solutie de securitate eficienta este cruciala mentinerea bunei functionari a unui smartphone, insa la fel de importante sunt si masurile suplimentare, scrie hit.ro.
Aplicatia care calculeaza valoarea reala a unei masini si costurile totale de intretinere Aplicatia de mobil Auto.ro calculeaza valoarea reala a unui automobil, dar si costurile totale de intretinere pentru o perioada de 5 ani.
Pe blogul Contele de Saint Germain a aparut un articol intitulat: ... Articolul are ca subiect faptul ca in scandalul Caracal circula o stire care naste valuri de tzunami:
Romanul adora sa vorbeasca la telefon.
Intr-o perioada in care domeniul telefonelor mobile este sufocat de noi aparitii si prezentari, poate si datorita targului 3GSM de la Barcelona, Nokia prezinta Communicator E90, ultimul venit in cadrul gamei business al producatorului finlandez.
Da, ati citit bine, renumita companie producatoare de automobile sportive si de teren isi lanseaza propriul telefon mobil. Daca Lamborghini si ASUS sunt reprezentate pe domeniul notebook-urilor, iar cea de doua si pe cel al PDA-urilor (mai nou), de ce nu ar intra si Porsche pe zona IT&C.
Noul telefon iPhone al companiei Apple, generatia 3G, a avut parte de o lansare fastuoasa, iar cumparatorii frenetici din Noua Zeelanda si Japonia au luat cu asalt magazinele de desfacere pentru a achizitiona mult asteptatul telefon, arata Reuters, citat de NewsIn.
Castile wireless sporesc productivitatea muncii si vindeca durerile de cap Utilizarea castilor wireless in locul telefoanelor clasice sporeste cu pana la 23 la suta productivitatea angajatilor in anumite medii si locuri de munca. O analiza in acest sens a fost elaborata de Universitatea din Surrey, Marea Britanie.
Scandal monstru inainte de alegeri! ... Cu doar doua zile inainte de alegeri, presedintele USR, Dan Barna a decalarat ca alianta din care face parte va da romanilor presedintele, premierul si primarul Bucurestiului.
Concurenta pe piata telefoniei mobile va fi mai mare dupa ce se vor adjudeca toate licentele pentru servicii 3G. Ministrul Comunicatiilor estimeaza ca pe piata va mai intra un operator. Deja telefonia mobila este disputata de Connex, Orange, Zapp si Cosmorom.
Parlamentarii europeni au votat ieri, cu larga majoritate, controversata reglementare privind tarifele de roaming, intr-o forma mai putin ambitioasa decat isi dorea Comisia Europeana. Reglementarea prevede ca plafonul apelurilor date sa fie de 49 de eurocenti, iar al celor primite de 24.
Operatorii de telefonie fixa care vor prelua un abonat dintr-o alta retea de telefonie fixa vor plati 13 euro pentru fiecare numar portat, in timp ce in reteaua mobila tariful va fi cu doi euro mai mic, adica 11 euro, potrivit Autoritatii Nationale pentru Comunicatii (ANC).
Cem Ä°yibozkurt, specialist ginecologie la Liv Hospital, Istanbul, Turcia, vine Samabata, 19 Martie, la Bucuresti, pentru a oferi opinia medicala gratuita pacientelor cu cancer ovarian, de san si alte afectiuni ginecologice.
google-analytics.com